L’estació de Sants suspèn les mesures Covid aquest pont de Pasqua

La gran afluència de viatgers a l’estació de Sants per aprofitar l’escapada de Pasqua van deixar en evidència la mala preparació de l’estació per mantenir la distància de seguretat dels passatgers a causa de la crisi sanitària actual. A través del micròfon de Ràdio Hostafrancs els viatgers es queixaven dels endarreriments i que durant l’espera a les andanes s’acumulaven tantes persones que era impossible mantenir la distància de seguretat.

Una gran majoria de viatgers agafaven trens amb destinació a la costa, sobretot en direcció sud i especialment cap a Castelldefels i Sitges en viatges per anar a passar el dia.

En declaracions al Tercer Districte, RENFE ha declarat “El tren és un transport segur tal com els estudis realitzats per experts han determinat. Totes les mesures que s’han implantat des de Renfe, neteja, desinfecció, juntament amb l’ús correcte de la mascareta i la renovació de l’aire cada 7 minuts, permet que no hi hagi propagació de virus“. El comunicat en resposta a les preguntes de la redacció RENFE ha afegit, “Aquests procediments, així com les diverses mesures d’embarcament, desembarcament i abordo, han merescut el reconeixement dels certificats AENOR i SGS enfront de l’COVID-19 per al transport de viatgers a la nostra flota de trens AVE, Llarga Distància, Avant i Rodalies de Catalunya“.

RENFE ha declarat que durant el cap de setmana l’AVE i els trajectes de llarga distància han funcionat oferint la meitat de la seva oferta del qual només el 30% de la capacitat de cada tren ha estat ocupat.

Redacció

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó