El FirEntitats es farà el 29 de maig

Torna després d’una edició cancel·lada el FirEntitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta la jornada anual de les entitats amb la ciutadania que s’executa al carrer de Sants. El dissabte 29 de maig les entitats surten al carrer a mostrar la seva tasca, però enguany sense activitats.

Com a mesures per ajudar a controlar la Covid-19, les organitzadores han decidit prescindir d’activitats que puguin generar aglomeracions com les mostres de ball, concerts i escenaris. Tampoc es baralla opció de fer ús dels escenaris del Casinet d’Hostafrancs o Cotxeres de Sants perquè “són tècnicament complexes controlar les mesures de seguretat” alertaven amb el comunicat.

Tampoc podran executar activitats les carpes de les entitats, per aquest motiu la fira serà estrictament fira. Tampoc hi haurà plafons informatius ni programes de mà com hem vist fins ara que mostrin la situació de les entitats al llarg del carrer.

Pel que fa a recursos, Secretariat ha demanat realitzar una fira austera per part de tots els participants per la poca disposició econòmica que compten. És més, enguany el muntatge s’iniciarà a les 10 h i l’obertura de la fira serà a les 11 h fins a les 19.30 h.

Es recupera el cartell

Malgrat que la passada edició la cita es va quedar en l’aire, la imatge de la cartelleria preparada no va ser empleada i per tant, Secretariat ha decidit donar-li ús en aquesta nova edició.

Redacció

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó