Castellers de Sants programen un cap de setmana d’aniversari

Aquest cap de setmana els Castellers de Sants celebren el seu 28è Aniversari i, per segon any consecutiu, ho fan adaptant-se a les circumstàncies que no permeten dur a terme l’actuació castellera. Per mantenir la festa, s’ha preparat un cap de setmana amb concerts, animació infantil i un debat sobre la represa de l’activitat. Tots els actes es faran a l’esplanada de davant del nou local social i per assistir-hi s’haurà de fer una reserva prèvia.

Dissabte a la tarda, dia reservat per a les vigílies, es farà una commemoració dels castells de dones que les borinotes han realitzat des del 2007, amb construccions com el 9 de 6, el 2 de 6 per sota, el 7 de 6 amb agulla o els castells simultanis. A continuació hi haurà el concert de Sara Terrazas i Aleix Cansell.

Diumenge els actes se celebraran al matí i començaran amb l’animació infantil de Dantuvi. 

A més, com que la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), el Departament de Cultura i el Procicat han aprovat la realització d’assajos castellers en grups bombolla integrats per 20 persones, els borinots debatran sobre com dur a terme la represa de l’activitat castellera.

Ho faran amb dos membres de la Colla que tenen un paper rellevant a la CCCC, Pau Camprovín, el president de la Coordinadora, i Silvia Simó, membre de l’equip mèdic i científicic. També prendran la paraula els dos caps de colla, Ariadna Vàzquez i Pol Batlló.

Enllaços:

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó