Autor: Marc Lozano

El Mercat de Sants estrena nous entorns

L’Ajuntament ha reurbanitzat l’eix conformat pels carrers de Sant Frederic, Casteràs i Càceres i els carrers de la Riera Escuder i Jocs Florals per pacificar-los i donar preferència als vianants.

Les obres s’han emmarcat en la renovació dels carrers de l’entorn del mercat de Sants, que tenen la voluntat de pacificar els vials, donar prioritat al vianant i potenciar el caràcter comercial de la zona.

Els treballs han comptat amb una inversió de 2.473.464,45 euros. En tots els carrers, s’ha conformat una secció en plataforma única amb prioritat invertida, i s’ha seguit el mateix criteri i imatge que la resta de vies renovades de l’entorn del mercat. Així, l’eix Sant Frederic-Casteràs-Càceres ha esdevingut una plataforma que va des de Riera Blanca a Rambla Badal i des de Rambla Badal a Sant Medir.

Els treballs s’han aprofitat per col·locar nou arbrat, enllumenat amb tecnologia led, senyalització i mobiliari urbà, i s’han soterrat serveis que fins ara eren aeris i travessaven el carrer o circulaven paral·lels a façana. A més, les cantonades s’han deixat lliures d’elements urbans per facilitar el gir de vehicles de servei.

Nota de Premsa

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó