Sants-Montjuïc decreta dia de dol pel suïcidi d’un home que anava a ser desnonat

Ahir un veí de Sants-Badal de cinquanta-vuit anys va suïcidar-se poc quan anava a ser desnonat al número 15 del carrer Bacardí. L’home va decidir posar fi a la seva vida quan la comitiva judicial va arribar a casa seva. El consistori ha declarat que l’home estava sent tractat pels Serveis socials municipals els quals van determinar un informe de vulnerabilitat que demanava a la justícia paralitzar el seu cas.

El Jutjat de Primera Instància número 3 de Barcelona no va acceptar l’informe municipal per suspendre el desnonament, ja que, a parer seu, no complia les exigències legals per procedir a l’ajornament. En qualsevol cas, l’Ajuntament explica que el consistori no ha estat notificat del rebuig de l’informe.

L’home havia estat denunciat pel seu llogater que exigia el pagament del seu lloguer des de juny del 2020. Districte de Sants-Montjuïc ha decretat avui dia de dol com a senyal de respecte a la víctima i aquesta tarda a dos quarts de set s’ha convocat una concentració com a protesta a la plaça de Sants.

El segon suïcidi per desnonament pel qual va d’any

Fa només dos mesos un pare de família també va decidir precipitar-se davant l’arribada de la comitiva judicial a la Barceloneta el passat mes d’abril, les imatges van ser capturades i difoses per les xarxes socials. Segons la PAH a través d’una entrevista a l’abril al Tercer Districte, a Barcelona s’han executat 1.028 desnonaments en el transcurs de març de 2020 a març de 2021.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó