Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de dinou anys com a presumpte autor d’una agressió homòfoba

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sants-Montjuïc han detingut un jove de dinou anys com a presumpte autor d’una agressió homòfoba, que hauria comès el passat 5 de juny al passeig de Santa Madrona de Barcelona. Fruit de la investigació s’ha pogut determinar que el detingut, juntament amb altres dos joves de 19 i 21 anys, són també els presumptes autors de diversos robatoris violents que s’haurien comès entre mitjans de maig i principis de juny en la zona propera a les fonts màgiques de Montjuïc.
L’agressió va tenir lloc el passat 5 de juny, al voltant de les 01:00 h de la matinada, quan el detingut, acompanyat d’una altra persona, va agredir, sense cap motiu aparent, un home de quaranta-dos anys. mentre caminava sol pel passeig de Santa Madrona, a Montjuïc. Mentre un dels agressors agafava la víctima pel coll, l’altre li va donar dos cops de puny a la cara fins que el va fer caure a terra i, un cop a terra, el va continuar agredint al mateix temps que l’insultaven per la seva condició sexual.

Adrià Patiño Gadea

Soc l'Adrià, estudiant de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. He col·laborat a diferents mitjans de comunicació d'àmbit local i, en aquesta nova etapa a Ona de Sants, busco donar veu als habitants del districte i explicar aquelles històries encara desconegudes.

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó