Ona de Sants-Montjuic: Temporada 2021-2022

Estrenem nova temporada a l’Ona de Sants-Montjuïc. A ca l’Ona renovem espais consagrats com el Recordant Cançons, l’Estació Musical, Todos Somos Raros Como Tu, Les Rutes del So o el Rock-Òdrom. També ho fa l’espai d’humor polític Consell de Ministres i el debat juvenil de Temps Mort, que amplien a dues hores el seu programa. Com a novetats, s’estrenen dos espais: Soviet Suprem i Matilti.

En aquesta nova oferta d’entreteniment, s’inicien les noves retransmissions de futbol els diumenges, amb Estadi Ona, narrat pel nostre company Adrià Patiño i torna la ràdio escola amb la col·laboració de l’Institut Emperador Carles.

Informatius al servei de la ciutadania

Promo Tercer Districte “Pensaments”, curs 2021-22

Uns altres que tornen són els nostres informatius cada dissabte a les 10 h, després de constituir un espai referent d’entrevistes, debat i d’informació els serveis informatius del Tercer Districte tornen amb novetats i nous convidats com el periodista de la BBC Enric Botella, el regidor Marc Serra i la resta de consellers de l’oposició. També tornen els nostres tertulians joves i ampliarem amb convidats d’àmbit municipal i de l’àrea metropolitana. Tot amb la finalitat d’oferir un espai enriquidor per  a la ciutadania.

Adrià Patiño Gadea

Soc l'Adrià, estudiant de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. He col·laborat a diferents mitjans de comunicació d'àmbit local i, en aquesta nova etapa a Ona de Sants, busco donar veu als habitants del districte i explicar aquelles històries encara desconegudes.

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó