Organitzacions de Sants participen en les protestes contràries a l’ampliació de l’aeroport

Diferents organitzacions de l’àmbit social, veïnal, ecologista, de la pagesia i econòmic  han convocat al conjunt de la ciutadania en una concentració en protesta per la decisió dels governs català i espanyol per ampliar l’aeroport de Barcelona. 

La protesta s’efectuarà, diumenge, 19 de setembre, a les 12 del matí al carrer de Tarragona. La concentració i parlaments es podrà seguir en directe en una programació especial d’aquest informatiu. Demà, també a les 19 h, el Temps Mort organitza una taula rodona amb les entitats organitzadores.

L’objectiu és aturar aquest projecte abans del 30 de setembre, termini límit que s’ha fixat el Consell de Ministres per aprovar-lo.

Algunes agrupacions del districte com Orgull Poblasequí i Cooperasec formaran part de la mobilització, per evitar que incrementi la contaminació que patim tots, però, especialment, la que pateix el Poble-sec i altres barris, per la proximitat amb el port.

Adrià Patiño Gadea

Soc l'Adrià, estudiant de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. He col·laborat a diferents mitjans de comunicació d'àmbit local i, en aquesta nova etapa a Ona de Sants, busco donar veu als habitants del districte i explicar aquelles històries encara desconegudes.

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó