Ona de Sants-Montjuïc se suma a la Mercè

Aquesta setmana Barcelona rep les festes de la copatrona de la ciutat, la Mercè, enguany seguirem oferint programació especial dins del marc de les activitats organitzades per la xarxa d’emissores locals comunitàries. La festa de l’associat ofereix al teixit associatiu visibilitat per poder projectar serveis, mostrar el que fan i demandar necessitats.

En aquest espai la ràdio del tercer districte ha organitzat una programació especial pel divendres 24 de 19 a 21 h en viu des de les Rambles davant del Palau de la Virreina amb l’equip de El Temps Mort. A les entrevistes participaran Creu Roja Internacional, Superar l’ictus Barcelona i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, com a actuació especial comptem amb el cantant i amic, Roger Argemí.

Dissabte de 10 a 11 els informatius de El Tercer Districte oferirà una versió reduïda i d’11 a 13 h serem en directe en una emissió conjunta des del Parc de la Ciutadella amb els nostres companys de Consell de Ministres.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc