Autor: Marc Lozano

Nova agressió a una dona trans al vestíbul de l’Estació de Sants

Divendres a la tarda hi va haver una nova agressió per part d’un membre de la seguretat privada Prosegur de la mateixa estació de Sants en el moment que intentava reduir a una dona trans. Cinc agents es van tirar a sobre i en el moment que la víctima hi era reduïda un va propiciar cinc cops de puny sobre la víctima i un cop de peu quan un sisè agent va retirar a l’oficial.

L’agressió no ha passat desapercebuda, ja que en aquell moment els mitjans de comunicació ocupaven l’estació per poder explicar el segon dia de vaga dels maquinistes.

RENFE va obrir una investigació i van retirar a l’agent del seu lloc de feina assegurant “que no tornarà a treballar”, per la seva banda el regidor Marc Serra va lamentar que l’agent es dirigís a la víctima com a “senyor” quan es veia clarament que es tractava d’una persona trans i per tant recorreria en una agressió transfòbica.

Aquesta tarda a les sis hi ha convocada una concentració a la plaça dels països catalans sota el lema “Sants Estació parada transfòbica”.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó