La manca de civisme i la brutícia protagonitzen el primer ple de districte

Dijous, va tornar el ple municipal del districte, després de l’aturada d’estiu i ho va fer amb la presencialitat de tots els interlocutors. En aquest ple, la manca de civisme i la brutícia, en la qual es troba immersa la ciutat, van ser els temes que van marcar l’arrencada del curs polític del districte.

En aquest ple va aparèixer la proposta impulsada pel grup municipal de Ciutadans, que cerca protegir la tasca dels mitjans de comunicació; una proposta que va ser aprovada amb el suport de tots els grups polítics. 

Aquesta proposta apareix en un moment convuls, pel que l’entitat radiofònica més antiga de la ciutat, ja que només té 120 dies per traslladar-se, encara que tot és incert per la dilatació de les reunions del districte.

Adrià Patiño Gadea

Soc l'Adrià, estudiant de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. He col·laborat a diferents mitjans de comunicació d'àmbit local i, en aquesta nova etapa a Ona de Sants, busco donar veu als habitants del districte i explicar aquelles històries encara desconegudes.

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó