Borinots tornen a tocar el cel després de la pandèmia

Els Castellers de Sants tornen a plaça amb motiu de la seva XXIX Diada

Després de 587 dies els Castellers de Sants tornaran a fer una actuació amb tres castells i pilar des que el 10 de març del 2020 es va aturar l’activitat castellera a causa de la pandèmia. Els de la camisa grisa actuaran en solitari el 16 d’octubre a la tarda, a les 19 h, a la plaça de Bonet i Muixí en motiu de la seva XXIX Diada.

La primera aparició a plaça dels Borinots en la represa va ser el dia de la Mercè, el 24 de setembre, amb la realització de tres pilars de 4 juntament amb les altres colles castelleres de Barcelona. A partir del dia 28 van reprendre els assajos, en els quals han rodat les estructures dels castells de 7 i amb un treball intens de la nova canalla.

En quant a la Diada d’aquest dissabte, la zona d’actuació quedarà perimetrada al grup de 160 castellers que permet actualment el protocol específic pel món casteller. El públic, per tant, podrà veure els castells des de l’exterior.

Aquesta serà la primera de les quatre actuacions que els Castellers de Sants faran en aquest final de temporada atípic. L’1 de novembre aniran a Vilafranca del Penedès a l’actuació de Tots Sants, el 20 de novembre seran presents al XXV Aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia i acabaran el curs l’endemà – dia 21 – a la Diada dels Minyons de Terrassa.

Concert de tardor

El 16 d’octubre a la nit, els Castellers de Sants organitzen, juntament amb el Correllengua, un concert amb Lasta Sanco i El Pony Pisador, els quals seran el fi de festa de la celebració de la Diada.

El concert serà al carrer de Viriat, davant de l’estació d’autobusos, i el públic que hi vulgui assistir haurà de fer una reserva prèvia, a causa de la normativa actual. A més, els assistents hauran de distribuir-se a les diferents cadires i taules que hi haurà per l’espai, tal com la Colla ha realitzat en les dues últimes celebracions de la Festa Major de Sants.

Reserva d’entrades a https://p.berrly.com/borinots/events/6315 

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó