Autor: Mariona Gil

Sants-Montjuïc dona la benvinguda el Nadal

Més d’onze quilòmetres de carrers enllumenats van donar el toc d’inici de les festes de Nadal el passat dimecres i que aguantaran fins al 6 de gener. Al nostre districte algunes places han encès arbres enllumenats gràcies als comerciants i comerciantes de la zona, mentre que en carrers comercials de la Marina, Poble Sec, Creu Coberta, carrer de Sants, Vallespir i Galileu ho fan el tradicional enllumenat les dels carrers. Enguany s’estrenen carrers de la Bordeta gràcies a la creació de l’associació de comerciants d’aquest barri.

Mercat de Sants

El Mercat de Sants va celebrar l’acte central d’encesa dels llums nadalencs d’aquest districte, on l’associació Comerç Mercat Nou celebra enguany el 30è aniversari. A l’acte hi van actuar els ballarins i ballarines de l’Escola de dansa La Fàbrica dels somnis i les veus de la Coral de Sant Medir.

La Marina de Port

L’associació de comerciants de la Marina han alçat el seu avet enllumenat gràcies a l’ajuda de la Fada Marina, situat a la plaça de la Marina on rebrà la visita del carter reial aviat. Hi han actuat membres del centre Cultural d’Estrelles Altes.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó