La Marina de Port inicia el procés participatiu sobre la futura terminal del Port

El Port de Barcelona té previst el desenvolupament de tota una terminal logística intermodal rere els nous molls guanyats al sud amb el desviament del riu Llobregat. Per fer-ho possible, la Generalitat de Catalunya impulsa ara el Pla Director Urbanístic (PDU) de la zona, a cavall entre els termes municipals de Barcelona i el Prat de Llobregat.

El procés de redacció del PDU contempla un procés informatiu i participatiu en què s’expliquen els principals condicionants del projecte i a la vegada es recullen aportacions o comentaris de les persones i entitats participants que ajudin a enriquir i millorar la proposta. Aquest procés s’ha iniciat recentment i tot el veïnat de la Marina i treballadors/es de la Zona Franca esteu convidats a participar-hi, d’entrada, a través de l’espai web participa.gencat.cat, on podeu consultar tota la informació sobre el projecte, així com fer-hi propostes.

Aquest mes de desembre, també es preveu la realització de dos tallers de debat presencial al ZAL Port – Service Center (avinguda dels Ports d’Europa, 100, Barcelona).

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó