Els joves analitzen si s’hauria de municipalitzar l’aigua

L’Ajuntament de Barcelona i l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública han denunciat que Agbar ha assetjat amb denúncies i querelles a consistoris, municipis i càrrecs electes per aturar els processos de remunicipalització de l’aigua. Advocats catalans, de fet, el març de 2021, va denunciar cinc càrrecs electes de l’Ajuntament de Barcelona per delictes de prevaricació frau a la contractació, malversació de cabals públics i tràfic d’influències. Al juliol la fiscalia va arxivar les diligències de la investigació.

El desembre va arribar una altra querella amb les mateixes acusacions, amb el nom d’Associació per la Transparència i la Qualitat Democràtiques.

L’alcaldessa divendres passat va haver de declarar com a investigada al jutjat d’instrucció número 21 de Barcelona assegurant que ella no tramitava les subvencions a entitats socials per les quals se l’acusa. El regidor del districte de Sants-Montjuïc i de drets de ciutadania d’una societat pantalla d’Agbar absolutament opaca per tal de frenar les reivindicacions socials respecte al dret a l’aigua.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó