Ona de Sants constitueix una junta gestora

Ja fa un mes que els socis i sòcies de l’entitat coneixien la decisió d’avançar la dissolució de la junta anterior després que l’exdirector, Man Hoh Tang, i els altres tres càrrecs de la junta van anar anunciant que es veien compromesos amb el futur de l’entitat, ahir finalment s’ha constituït una junta gestora.

La Junta gestora reemplaça les figures de l’administració de l’ens, però permet incloure un nombre il·limitat de socis per a dirigir-la. Des d’ahir la direcció recau sobre les sòcies Natalia Argemí, Pollyana Henández, Álex Barragán i Cèsar Rojas.

L’assemblea celebrada ahir al vespre també va acordar avançar les obres de muntatge dels estudis, el que comportarà una interrupció de la programació en directe durant dues setmanes, però es mantindrà l’emissió per FM i web d’espais preenregistrats.

A un mes de desmuntar la històrica antena

Imatge de l’antena agafada d’un reportatge de betevé

El 25 d’abril s’acaba el període que s’havia dilatat per desmuntar l’antena situada a la coberta del carrer Premià 15, on se situaven els estudis originaris. El primer compromís que tindrà aquesta nova junta és definir el calendari i executar el desmuntatge d’aquesta torre dins del període.

Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó