Ona de Sants-Montjuïc desmunta la seva antena

Avui s’ha fet el desmuntatge de l’antena de l’Ona de Sants-Montjuïc. L’empresa contractada per la ràdio ha procedit durant 2 hores, i a poc a poc, l’antena, que des del domicili antic de l’Ateneu Popular de Sants ubicat al carrer Premià 15 ha estat emetent durant més de 37 anys, ha passat a la història com a la pionera en portar la Ràdio a tots els racons del districte.

En presència del soci Jordi Andreu, amb aproximadament 25 anys de ser membre de la ràdio; de la sòcia fundadora i part de l’actual junta gestora, la Natàlia Argemí, (qui també va ser present quan s’instal·lava l’antena fa 37 anys); de l’Àlex Barragán, soci veterà també amb 28 anys dedicant hores a l’entitat i també membre de la junta gestora, a més de ser el programador actual de la casa; i del César Rojas, cap de l’actual junta gestora; s’ha procedit a desmuntar l’antena a 2/4 de nou d’aquest matí. També ha estat present la televisió de Barcelona ‘Betevé’. Ha fet entrevista al Cèsar Rojas mentres s’efectuava el desmuntatge de l’antena.


Son molts anys de fer ràdio en els quals socis i sòcies de l’Ona de Sants-Montjuïc han compartit entre ells i amb els barris del districte hores i hores per antena i a peu de carrer. I són molts més els anys que els esperen.


Ara l’objectiu de l’emissora és trobar un nou lloc on instal·lar la seva antena, per la qual cosa fan una crida a tots els ciutadans de Barcelona per a trobar un terrat disponible per a allotjar-la. Sería ideal que estigués a prop del nou domicili de la Ràdio al carrer de Melcior de Palau 70.


L’Ona de Sants-Montjuïc agraeix per avançat tot el suport que Barcelona tingui per a assolir aquest nou repte.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó