Estudi de l’Ona de Sants-Montjuïc ©Arxiu OSM

Ona de Sants-Montjuïc estrena locutori i estudi

Des d’avui al migdia l’Ona de Sants-Montjuïc ja té operatius, tant el seu locutori, com el seu estudi. Per la qual cosa, a poc a poc tornarà la seva programació habitual, formada amb els programes, la majoria en directe, amb el segell personal dels socis.

Han estat aproximadament tres setmanes de reformes, però han valgut la pena. Perquè ara l’Ona de Sants-Montjuïc compta amb unes instal·lacions preparades per a que, tothom qui vulgui fer ràdio, pugui fer-la.

Cal recordar que la ràdio, des de finals de març, està a càrrec d’una junta gestora formada per un grup de socis voluntaris. Els quals han estat darrera del desmuntatge de l’antena, de les reformes als estudis de la ràdio i de la seva última posada en marxa.

Ona de Sants-Montjuïc forma part de l’Ateneu Popular de Sants. És una entitat associativa formada per socis voluntaris amb l’únic desig de fer ràdio i sense ànim de lucre.
I que sempre intenta donar un servei informatiu i entretingut als barris.

Molt aviat es comunicarà la data en la qual es farà la inauguració oficial de les instal·lacions i s’espera l’assistència dels socis, del veïnat i de les autoritats.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó