Foto de Filip Urban @yngprmtv en Unsplash

Convocatòria al Premi Internacional FBO ‘Art sobre Paper’

Text: Redacció/Fundació Barcelona Olímpica. Imatges: Fundació Barcelona Olímpica.

La Fundació Barcelona Olímpica llança aquesta convocatòria al Premi Internacional ‘Art sobre paper’. Vol transmetre els objectius del moviment olímpic i deixar clar que no es tracta només d’esport. Sinó també de transmetre valors. I per a aconseguir-ho es recolza en elements com la pintura, l’escultura y la música entre altres, els quals combinats amb l’esport n’incrementen el poder.

Premi Internacional Fundació Barcelona Olímpica ‘Art sobre paper’

Aquesta és la raó per la qual la Fundació Barcelona Olímpica convoca bianualment un concurs internacional, on té cabuda qualsevol obra sobre paper.

De totes les obres rebudes, el jurat seleccionarà tres guanyadores que dotarà amb premis en metàl·lic: 2.500 € (1r premi), 1.500 € (2n premi) i 1.000 € (3r premi).

A més, per a destacar la funció social i participativa de l’art, s’afegeix a la present convocatòria amb caràcter extraordinari un Premi especial d’Art sobre Skate, amb una dotació económica de 1.000€.

A la convocatòria ordinària, la temàtica ha d’estar vinculada a l’esport i/o a l’olimpisme des de qualsevol perspectiva. S’acceptaran obres realitzades en qualsevol tècnica sobre paper, originals i úniques.

Les obres guanyadores, juntament amb les finalistes del certamen, s’exposaran en una mostra temporal que tindrà lloc en el Museu Olímpic i de l’Esport.

Més info.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó