‘La Llama Fest’, el primer festival de comèdia alternativa de Barcelona

Text: Redacció, amb informació de Barc Comunicació. Imatge: Barc Comunicació.

Barcelona viurà avui 9 i demá 10 de setembre la gran celebració del moment d’or que viu l’humorisme a la ciutat amb La Llama Fest: el primer Festival de Comèdia Alternativa de Barcelona. Al llarg de dues intenses jornades, La Lleialtat Santsenca comptarà amb 43 activitats com espectacles, stand-up comedy, xerrades, tallers, pòdcasts, fira de fanzines i autoedició, i exposicions, a càrrec d’un centenar de reconeguts professionals de la comèdia, l’humor, l’escriptura i l’audiovisual.

©El Barc Comunicació

L’esdeveniment és una iniciativa de diversos professionals relacionats amb la comèdia amb l’impuls de La Llama Store, llibreria i galeria d’art especialitzada en humor i un dels epicentres de la nova comèdia catalana, així com de La Llama School, acadèmia especialitzada en humor amb col·laboradors com Berto Romero, Juan Carlos Ortega, Martín Piñol, Flavita Banana, Javier Jaén o Max Besora. ‘Volíem fer una cosa petita, però ens ha sortit una cosa molt grossa, e’xplica Abi López Enrech, propietària de La Llama i coorganitzadora del festival, qui explica que el festival neix per ‘donar veu i espai a les propostes emergents, rares, punkis i poc comercials de la comèdia barcelonina actual’. ‘El que està passant a la ciutat actualment és realment gros. Semblava bona idea fer un festival, però ara no ho sembla tant perquè és moltíssima feina’, rebla Kike García de la Riva, fundador del mitjà de comunicació satíric El Mundo Today i organitzador del festival.

El festival, amb tots els abonaments venuts des de juliol, ha organitzat al marge de la programació de pagament 24 activitats obertes i gratuïtes per acostar les noves tendències de comèdia a la ciutadania.

L’edifici de l’antiga cooperativa obrera La Lleialtat Santsenca acollirà dues jornades intenses amb 43 activitats, entre espectacles d’stand-up i improvisació, xerrades, tallers, trobades, podcasts en directe, i moltes sorpreses protagonitzades per més d’una vuitantena d’artistes de l’escena local. S’hi podrà veure una desfilada de noms importants de l’escena de l’stand up, com Charlie Pee, Irene Minovas, Ricardo Moya, Xavi Daura, Miguel Noguera, Andrea Farina, Marc Sarrats, Andrés Fajngold, David Arnau, María Rovira “Oye Sherman”, Modgi, Àlex Vila, Venessa Lokiu, Manel Vidal, La Prados, o Alexis Deiz, entre d’altres.

Més info.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó