‘Les Rutes del So’ inicia temporada

Text: Redacció. Imatges: Arxiu.

Demà dimecres 21 de setembre arrenca el programa, ‘Les Rutes del So’.
‘Les Rutes del So’, és el nom del programa musical de l’Ona Sants-Montjuïc dedicat a les noves i diverses ‘Músiques del Món’.
L’espai, en aquesta novena temporada, continuarà emetent-se en directe cada dimecres de 11h a 12h del matí.


Dirigit i presentat per Albert Reguant, i com a locutora i tècnica de so, Ànnia Mir. El programa s’alternarà setmanalment amb la presentació de les novetats discogràfiques que van sortint al mercat i amb les llistes dels discos més escoltats que elaboren lesràdios públiques i independents europees a través de l’organització World Music Charts Europa, la llista de Músiques del Món més prestigiosa del continent i que elaboren regularment, 50 periodistes de 24 ràdios públiques i independents europees, de les quals
nosaltres en formem part. (www.wmce.de).


També es faran reportatges dels congressos de world music que es fan arreu del planeta, i difondrem diferents estils musicals com: el neo-folk , les noves músiques, el pop-rock d’autor o el bluegrass nord-americà, i realitzarem monogràfics que giraran normalment entorn d’un eix temàtic, geogràfic, polític o social.

Albert Reguant i Ànnia Mir


Trobareu amplia informació dels programes que s’emeten a través del bloc de Rutes del So.


Tanmateix, també podeu escoltar-lo a través d’internet pel Podcast adherit al bloc del programa, i tots els altres programes precedents.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó