L’Ona de Sants-Montjuïc participa, un any més, al Ràdio Associa’t de La Mercè

Text: Germà Bustamante. Imatges: Xarxa de ràdios comunitàries de Barcelona.

L’Ona de Sants-Montjuïc ha participat, un any més, a la programació del Ràdio Associat de La Mercè. La marató radiofònica d’emissores comunitàries i associatives de la ciutat de Barcelona ha aplegat enguany Ràdio Rambles, Ràdio Ciutat Vella, Somos Fedelatina, Hijos de Boomers, Sons de Festes, Boca Ràdio, Ràdio Tudanzas, Ràdio Hangar, Ràdio Farró i Ràdio Hostafrancs, a més a més de la nostra emissora.

En l’edició d’aquest 2022, la primera després de dos anys de provisionalitat derivada de la pandèmia, hem tingut l’ocasió de compartir espai amb Ràdio Hostafrancs. Juntament amb el Dídac Boza i la Sara Barrera, i amb la participació del Germà Bustamante de l’Ona de Sants-Montjuïc, hem desenvolupat un magazín de dues hores en el qual hi ha passat Pau González, regidor d’Educació i regidor de participació en funcions; Joan Manuel Parisi, president del Consell d’Associacions de Barcelona; Josep Maria Porta, vicepresident de la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya; Alma Pereira, activista trans i directora del projecte ‘Transsaludable‘, i Paola Mulero, de la Coordinadora de Festes Majors i representant de la Festa Major de les Corts. El quiosc de Ràdio Rambles, situat al davant de l’edifici del Palau de la Virreina, va ser l’estudi obert al públic que va acollir aquesta iniciativa en directe. Aquí en podeu escoltar l’àudio.

Ràdio Associa’t és una iniciativa del Consell d’Associacions de Barcelona i de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona. La distribució de la iniciativa es va fer de la manera següent en diversos punts de la ciutat:

Dissabte 24 de setembre

A Ràdio Rambles
de 10 a 12 h amb Ràdio Hostafrancs i Ona de Sants-Montjuïc
de 16 a 18 h amb Hijxs de Boomers (Ràdio Ciutat Vella)
de 18 a 20 h amb Sons de Festes (Ràdio Rambles) i Somos Fedelatina.

Al Mas Guinardó
de 12 a 13 h amb Boca Ràdio.
de 13 a 14 h amb Ràdio Tudanzas.

Diumenge 25 de setembre

A Ràdio Rambles
de 10 a 12 h amb Ràdio Ciutat Vella.
de 12 a 14 h amb Ràdio Farró.
de 16 a 18 h amb Ràdio Hangar.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó