Angel Lacoma als controls ©onadesantsFM

L’Ona de Sants-Montjuïc ja té Junta Directiva!

Text: Pollyana Hernández. Imatge: onadesantsFM.

Ahir al vespre es va votar la nova junta directiva de l’Ateneu Popular de Sants i de l’Ona de Sants-Montjuïc. L’Àngel Lacoma, un dels socis més antics, va presentar la que va ser una candidatura única; i va comptar amb el vot de quasi la totalitat dels socis convocats i reunits en les instal·lacions del nou domicili de l’entitat, ubicat al carrer de Melcior de Palau 70.

La Junta directiva de l’Ateneu Popular de Sants (APS) des d’ahir després de l’acabament de l’Assemblea, queda conformada per l’Angel Lacoma (direcció), César Rojas (sotsdirecció), Silvia Aparicio (tresoreria) i Natalia Argemí (secretaria). I les funcions que faran a l’Ona de Sants-Motjuïc són: direcció (Angel Lacoma), publicitat, promoció i relacions públiques (Natalia Argemí), comptabilitat (Silvia Aparicio), Programació (César Rojas).

Alguns dels objectius principals d’aquesta junta directiva són l’augment de la massa associativa, l’increment de la publicitat a la programació de l’Ona de Sants-Motjuïc i a la seva pàgina web, sempre comptant amb l’esforç de tots i cadascun dels socis i de les sòcies. Per la qual cosa, a més dels integrants de la junta directiva, s’han format petits grups de treball (comissions) formats per més socis disposats a tirar endavant aquest nou projecte. Cal apuntar que són comissions obertes on tots els socis i totes les sòcies són benvinguts i benvingudes.

Aquesta nova Junta directiva agafa el relleu de mans de la Junta Gestora (provisional), formada el 27 de març de 2022 per Cesar Rojas (director), Natàlia Argemí (sotsdirectora), Pollyana Hernández (secretària), Àlex Barragán (departament tècnic). Junta gestora amb els objectius d’acabar la mudança de c/Premià 15 a c/Melcior de Palau 70, desmuntar l’antena i habilitar el control tècnic i l’estudi, i la instal·lació de l’antena, per a la qual encara no es troba un lloc per a muntar-la, però la nova junta directiva continuarà treballant per a assolir aquesta necessitat.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó