Periferia 2022 ©CCAlbareda

‘Perifèria Beat’ arriba a la seva 6a edició

Text: Redacció, CC Albareda. Imatges: CC Albareda.

En un 2022 que ha vist com la cultura en viu tornava de forma habitual als carrers, el festival d’art urbà ‘Perifèria Beat’ torna al parc. Aquest festival passa de dins de l’Albareda i del pati de l’Institut Consell de cent, al Parc de les Tres Xemeneies.

Periferia 2022 ©CCAlbareda
Periferia 2022 ©CCAlbareda

Dijous 13 octubre a partir de les 19 h arriba com és tradició un documental: “It’s yours: A story of Hip Hop and the Internet”, una visió de les tecnologies que han aparegut els últims temps i com han canviat les formes de creació i la promoció en el món de la música. I a més una actuació molt especial: Pulmon Beatbox, una novetat d’aquest Perifèria, que aposta per un element arrel del hip-hop, indispensable per entendre el ritme, la improvisació o l’habilitat vocal i pulmonar.

Divendres 14 d’octubre serà l’estrena d’un format en col·laboració amb La Ciutat Invisible, ‘Peace Beats: cultura urbana i vincles comunitaris’, una proposta al voltant de la cultura urbana com a eina de pau amb una taula rodona moderada per Irene Jaume i amb les veus de Rebeca Lane, LUC de Rebel Babel, Sigrid Amores i Adnan Fassi (Pinan 450f). Elles parlaran de com el seu art construeix cultura de pau, a La Comunal de Sants, (18.30 h).

Dissabte 15 d’octubre, és el dia gran del festival. La jornada començarà a les 12h amb una nova Jam de Graffiti gràcies a Mural Jam, una organització d’artistes murals nascuda al 2019 i que un any més estarà al capdavant d’aquesta mostra d’art urbà amb la música dels dj de la casa durant tota la Jam.

Les Tres Xemeneies es convertiran en una pista de patinatge a partir de les 17 h amb una exhibició de roller skate on podrà unir-se qui ho vulgui, sempre que estigui sobre rodes i estigui disposat/da a moure’s al ritme d’una sessió de Funk, Soul i Hip-Hop en directe, (gràcies a Roller Jams).

La música continuarà fins al final, amb la sessió del guanyador de la Beat Battle de 2021, Ander Draw Beats, a les 19h, amb un micro obert per tot el que vulgui pujar a l’escenari.

A les 20h actuarà el col·lectiu de l’Hospitalet de Llobregat Alterkdos, que celebraran el seu 20è aniversari amb sorpreses per al públic, un showcase de Montserrap acompanyada de la seva banda completa, amb un concert especial. El tancament del dia serà a càrrec de Rebeca Lane, referent llatinoamericà del hip hop feminista.

Finalment divendres 21 d’octubre arribarà una nova Beat Battle a les 18h que tancarà un any més al CC Albareda el ‘Perifèria Beat’.

Més informació.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó