Concilia ©Districte Sants

Nova temporada del servei de canguratge ‘Concilia’

Text: Redacció, Districte de Sants-Montjuïc. Imatge: Districte de Sants-Montjuïc.

Comença la nova temporada del servei ‘Concilia’ de canguratge d’infants d’un a dotze anys, als barris del Pla de Barris, com la Marina i el Poble-sec. Per a facilitar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies que ho necessiten, aportant a la mainada un servei educatiu basat en el treball en valors, amb activitats especialment dissenyades per a aquest projecte.

Les famílies interessades s’han d’inscriure prèviament al programa ‘Concilia’, ja sigui a la web o, si necessiten ajuda per a fer-ho, demanant una cita al seu centre de referència.

A la Marina el centre de referència és l’Escola Enric Granados i es pot contactar amb el servei (només per a nens i nenes de 3 a 12 anys) a través del número de telèfon 722 204 259, telefonant-hi o per WhatsApp, o bé al correu electrònic concilia.lamarina@incoop.cat.

Les famílies del Poble-sec poden accedir al servei Concilia creuant el Paral·lel, al barri veí, el Raval, on es fan cangurs de nens i nenes d’1 a 12 anys a l’espai municipal del c/de Sant Oleguer i a l’Escola Bressol Municipal Cadí. El telèfon per a contactar-hi és el 722 204 495 i el compte de correu electrònic es concilia.raval@incoop.cat.

S’hi poden apuntar totes les famílies que ho necessitin i visquin als barris del Pla de Barris, com la Marina o el Poble-sec. Es prioritzen les sol·licituds de famílies monomarentals o dones en situació de violència de gènere, i famílies sense xarxa, segons disponibilitat de places i amb criteri de cribratge establert pel ‘Concilia’.

Després de l’aturada estiuenca, el servei Concilia s’ha reprès ara a l’octubre i a partir de l’any vinent només tancarà per vacances durant el mes d’agost.

Trobareu informació més detallada al següent enllaç.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó