Debat eleccions municipals en directe.

(Article publicat a Ràdio Hostafrancs)

Les diferents candidatures municipals han designat ja els seus representants en el debat electoral que ha convocat Ràdio Hostafrancs per al proper 27 d’abril, un mes abans de les eleccions del 28 de maig. Carolina López, consellera de Barcelona en Comú al Districte de Sants-Montjuïc intervindrà en nom d’aquesta formació. Per part d’Esquerra Republicana ho farà el seu portaveu al Districte, Pepe Pérez Calvo. El conseller Albert Deusedes, portaveu del PSC, representarà el seu partit. Georgina Lázaro, consellera portaveu de Junts intervindrà en nom de la candidatura Trias per Barcelona. Per Ciutadans participarà el seu conseller, David Labrador. El representant de la candidatura de Valents serà el portaveu a l’actual consell de Districte, Miguel Martínez. El president del PP de Sants-Montjuïc, José Antonio Calleja, serà la veu del PP en el debat. En representació de la CUP intervindrà Àlex Abellán.

Ràdio Hostafrancs, que va organitzar el primer debat electoral ara fa 4 anys, a les portes de les eleccions municipals anteriors, ha convocat en aquesta ocasió les vuit formacions polítiques que han tingut representació en el Consell Municipal de Districte de Sants-Montjuïc en els períodes 2019-2023 o 2015-2019.

El debat conduït pels periodistes Sara Barrera i Dídac Boza, compta amb la col·laboració de la Fundació Cultural Hostafrancs que cedeix les seves instal·lacions per realitzar l’acte i que ha impulsat la participació de joves alumnes de l’escola Joan Pelegrí que han preparat un vídeo sobre temes del barri que serviran per iniciar el debat. També hi col·labora, un altre mitjà de comunicació local del districte, l’emissora Ona de Sants-Montjuïc, que també participarà a l’hora de plantejar qüestions als representants polítics.

La sessió, cara al públic, tindrà lloc el dia 27 d’abril, a partir de les 18 h, a la sala d’actes de la Fundació Cultural Hostafrancs (c. Torre d’en Damians, 6) i serà retransmesa en directe a través dels canals d’FM i internet de Ràdio Hostafrancs i Ona de Sants-Montjuïc, (94.6FM i online)

(Aquest article ha estat publicat per Ràdio Hostafrancs)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó