Els estudis

Els estudis

Ona de Sants-Montjuïc té un únic estudi de directe on es possible enregistrar qualsevol entrevista telefònica o des de la unitat mòbil.

L’estudi de directe es divideix en un locutori amb taula rodona, 5 micròfons SHURE SM 58 i SM 48un distribuïdor d’auriculars Behringer i una pantalla de TV SONY de 37 polsades. Hi ha espai per posar-hi fins a 2 micròfons addicionals i per públic a la mateixa sala. Està climatitzat i insonoritzat (Reformat desembre 2015).

El control tècnic disposa de climatització. La taula actual és una AEQ BRAVO, doble CD MP3 amb entrades d’USB i SD IBIZA Sound, ordinador Intel I7 amb 2 targes de so i pantalla de 21″, 1 micròfon Shure SM58. Tota la ràdio disposa de WiFi a màxima velocitat amb Fibra Òptica de 300Mb simètrics.

Disposem de dues Unitats Mòbils, una vía radiofreqüència i un altra nova amb audiocòdec IP, per transmissions des de qualsevol lloc del món.

Comptem també amb un espai de redacció, amb un ordinador en xarxa, cadires, taules i pissarres per reunions i/o preparació dels espais.