Gimcana Fotofònica de Sants

L’11 de novembre, a les 11 h, escolta Ona de Sants-Montjuïc,
segueix les pistes i guanya premis!

Bases del concurs

Ona de Sants-Montjuïc recupera una de les activitats més populars del seu calendari, la gimcana Fotofònica de Sants. Aquesta activitat data de la seva primera edició al 1983 i la darrera edició es va celebrar al 1996.

Enguany la recuperem amb el suport dels comerciants de Sants Establiments Units, Punt de Sants i la Revista YOUNG España.

L’activitat és gestionada íntegrament per l’Ateneu Popular de Sants, d’ara endavant l’organitzador.

 • Poden participar totes les persones majors de 14 anys.
 • Per participar cal inscriure’s prèviament al web de la gimcana.
 • Han de disposar telèfon mòvil amb connexió de dades.
 • Els comptes participants han d’estar habilitats com a comptes públic per a que el jurat pugui revisar les imatges. Si no es compleix aquest punt el participant, pot quedar exclòs del repartiment dels premis.
 • Per a resoldre els reptes, cal que els participants escoltin Ona de Sants-Montjuïc el dissabte 11 de desembre a les 11 h. Ja sigui per FM al 94.6, per internet o app “CV Radio” disponible per Android i iOS. Els cinc reptes les anirem anunciant cada vint minuts.
 • També s’oferiran pistes extra d’ajuda a les stories del compte d’instagram @onadesants.

Inscriu-te

Participar en la Gimcana Fotofònica de Sants és gratuït i obert per a tots els públics, en solitari o grupal, tot i que hauràs de compartir el premi. A continuació et demanem unes dades que servirà per contactar en cas de resultar guanyador o guanyadora dels premis.

*Et pots inscriure en qualsevol moment, fins i tot, durant les proves.

  Premis

  • Premi Ona de Sants-Montjuïc al participant que aconsegueixi reunir les cinc millors imatges. Premi auricular gaming sense fils amb micròfon incorporat Logitech G435 Lightspeed, ofert per la Revista YOUNG.
  • 5 Premis comerciants del carrer de Sants. Sants Establiments Units ofereixen cinc vals de compra als establiments adscrits per valor de deu euros.