Concentració Carles (Fotografia de Pol Correidora, Twitter)

Sants protesta contra l’empresonament d’en Carles

Un veí de Sants, en Carles, va ser detingut i empresonat en el transcurs de les protestes per l’empresonament de Pablo Hasél.

Hasél ha saltat a la portada per ser un cantant de rap reivindicatiu que va ser acusat de terrorisme per fer ús de titulars contra el monarca emèrit Juan Carlos de Borbón.

Ahir, desenes de persones es van congregar a la plaça de Sants per demanar la absolució del veí de Sants que es troba en presó preventiva sense fiança. A les xarxes socials s’han difós manifests publicat per entitats com la Federació de carrers de la Festa Major de Sants que han estat repiulats per la plataforma Stop Tanatori, entre d’altres.

Noves concentracions

La paraula indignació es queda molt curta per explicar com ens sentim davant l’entrada a presó d’una de les nostres veïnes” així comença el text repiulat per Stop Tanatori, “exigim la inmediata posada en llibertat de’n Carles“.

En Carles és restaurador de La Taverna La Bauxa (Carrer del Vallespir, 23), l’empresonament precipitat del veí ha fet moure els nostres plans, ja que contàvem una entrevista la propera setmana amb ell per parlar de la campanya “Fa olor de calçots“.

Dissabte a dos quart de dotze està prevista una segona concentració a la plaça de Sants, segons ha informat el Punt de Sants.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

1 Comenta

Els comentaris estan tancats.

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó