L’OAC comença a atendre per videotrucada

Aquesta setmana el consistori ha anunciat que el servei d’Atenció al ciutadà ha iniciat el servei virtual per mitjà de videotrucada anomenat la “L’OAC et truca”. Aquest nou canal se suma a l’atenció presencial que ofereixen les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC), que han hagut de reduir aforament, i a la tramitació telemàtica, que s’ha ampliat i millorat des de la irrupció de la pandèmia.

A més de proporcionar informació i assessorament, es poden realitzar tràmits amb relació a informació general i assessorament sobre tràmits; informació del cens electoral; Informe de Coneixement de Residència: consulta sobre la situació d’una sol·licitud; Volants de padró; Alta al cens d’animals de companyia; Consulta prèvia per iniciar una activitat a Barcelona; Consulta prèvia per a la tramitació d’expedients d’obres; Registre Gaudir +; i Tràmits de tributs i multes.

L’OAC et truca” permet a la ciutadania agafar una cita telèfonica o videotrucada. Rebrà un correu electrònic amb les indicacions i, en la data concertada, un informador de les Oficines d’Atenció Ciutadana es posarà en contacte per proporcionar la informació o realitzar el tràmit pel qual s’ha concertat la cita. El servei té una eina segura per realitzar videotrucades i un espai núvol per intercanviar documents que garanteix la confidencialitat.

Des del mes de gener s’han fet prop de 8.500 atencions amb “L’OAC et truca”, de les quals 864 amb el nou servei de videotrucada. A banda de les OAC’s, el nou servei de tramitació per videotrucada també està disponible a l’Institut Municipal d’Hisenda (IMH).

El desenvolupament d’aquest nou canal ha anat a càrrec de l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI), ens responsable de digitalitzar els serveis municipals per incrementar els nivells d’eficiència i millorar-ne la quailitat. S’ha fet seguint criteris de programari lliure i per tant està alliberat per al seu ús i disponible per la comunitat.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó