Aquest any Sant Medir se celebra virtualment amb un doble concurs

En un any en el que la pandèmia segueix alterant la celebració de festes i tradicions, Sant Medir no ha estat excepció i les colles volen mantenir la festa més viva que mai aquestes dates. És per això que es traslladen a una edició virtual amb un joc per compartir imatges significatives amb aquesta tradició.

La Colla de la Parròquia de Sant Medir organiza un doble concurs amb un premi de seixanta euros cadascuna. Fins al 10 de març reuneix a tots els integrants de les vostres famílies i compartir el sant medir més original a les xarxes; el segon concurs va dirigit a aquelles persones que emmagatzemeu imatges antigues de la celebració.

Si participeu amb el vídeo més original les condicions són: uneix a la teva bombolla familiar; posa música i monta una festa esbojarrada; graba-ho en vídeo d’entre 30 segons a un minut i envia-ho per missatge privat a @Collaparroquiasantmedir/ correu a collaparroquiasantmedir@gmail.com o al WhatsApp 686 74 80 69. Compte, guanyareu punts si la festa té relació amb Sant Medir.

Si pel contrari voleu fer un viatge pel temps, el concurs de fotografies antigues s’ha de complir els següents requisits: ser seguidor/a del compte d’Instagram @Collaparroquiasantmedir, s’ha de publicar una fotografia del Sant Medir de la Bordeta d’edicions anteriors i etiquetar-los. Compte, has de tenir el perfil públic entre les dates del concurs per mostrar la teva imatge o fer arribar la imatge per missatge privat.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó