Carta oberta a Sants3Ràdio

Benvolgut Oleguer,

Espero que estiguis bé tu i els teus familiars i amics/gues, 

ens coneixem, sóc en Man Hoh Tang, ens vam conèixer com a reporter i ara com a director de l'”altre ràdio“. Vull trencar les trinxeres que han existit entre les dues emissores. Vull deixar de sentir aquesta estúpida sensació de forçar evadir-nos quan ens trobem, de crear conflictes a les xarxes i obligar que el barri prengui posicions a “qui prefereix abans a la mama o al papa?“. A mi em cansa i potser a tu també i diu molt malament de nosaltres, ja som adults.

Et demano perdó pels tuits que et vaig enviar quan era adolescent, em vaig enfadar quan em veu retallar la meva secció al programa La Casa de Vidre, la meva primera aparició en ràdio. Em vaig enfadar perquè vosaltres no em vau donar l’oportunitat de fer ràdio – sí, va ser primer Sants3Ràdio-. Demano perdó perquè sé que les paraules fan mal i quan et desvius per un projecte com aquest i rebre odi fa mal. Reconec la teva tasca i la de la vostra entitat, Sants3 ha fet una bona feina i la seguiu fent al districte.

Ens fem grans i és hora d’enterrar les armes

Suposo que anys després el tema pot acabar aquí, però ara parlo com a l’entitat que represento i demano perdó per tots els tuits i missatges que alguns socis i encara membres de l’entitat t’han fet arribat. No representen la nova junta ni els nous valors que estem defensant des de dins, segur que algun cop algú se li escaparà l’aire per la boca, però intentaré que tot això acabi aquí i espero que per la vostra part també.

Ens fem grans i és hora d’enterrar les armes, cooperem, prosperem i deixem de competir, al cap i a la fi vivim per informar, entretenir i apropar-nos a la ciutadania que es mereix el bo i millor en aquest món.

Quan estiguis preparat, parlem i ens trobem cara a cara.

Salut.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

1 Comenta

Els comentaris estan tancats.

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc