Ona de Sants es reuneix amb el regidor Marc Serra

Aquest matí s’ha produït l’esperada trobada virtual entre els tècnics i membres de la novan junta constituïda el passat mes de gener. El regidor, Marc Serra, i tres tècnics més representaven l’Administració i per la nostra banda, el director de l’entitat Man Hoh Tang acompanyat del soci Hector Hugart.

A la trobada s’ha deixat clar que abandonar el local actual de premià 15 no és una opció, sinó una petició forçosa i que el calendari exigirá sol·licitar a la Federació de Cooperatives de Consumidors I Usuaris de Catalunya – propietària de l’inmoble- una segona moratòria.

Creiem inviable que al gener tinguem local i sense el vostre suport i un emplaçament fix per la ràdio, la perdrem” reconeix Tang durant la trobada i afegeix, “senyor Regidor, el nostre finançament és limitat i no podem contemplar un lloguer privat que juga amb les oscil·lacions de mercats, tampoc fer trasllats, perquè el teixit econòmic de l’entitat viu al dia, no permet fer estalvis“.

Tot i que es tracta d’una segona pressa de contacte entre el consistori de BCN en Comú i la Ona de Sants-Montjuïc, Tang ha reconegut la tasca social de l’entitat i la seva trajectòria sent l’emissora en actiu més antiga de Catalunya. El consistori valorará la possibilitat d’introduir en algún projecte un espai per la entitat, sense concretar quin ni quan.

Cooperar, el nostre nou lema

Durant el transcurs de la trobada s’ha formulat la opció de cooperar amb altres entitats que tenen espais públics com LaMarinaFm, però és una opció hipotètica inviable, perquè l’entitat gestionada per Juan Antonio Reyes y Yohanni Limpias no sembla interesada en cooperar ja en el serveis d’informatius del Tercer Districte.

Per altra banda, la direcció de l’Ona de Sants-Montjuïc ha anunciat als seus socis i sòcies la notícia que s’ha escrit un mail per demanar disculpes i valorar la feina als companys i companyes de Sants3Ràdio, una acció que vol transcendir i obrir una etapa de respecte mutu que pugui obrir un espai de cooperació i acabar amb la rivalitat pública que tenien. Un pas més per consolidar una nova marca, un nou projecte al servei de la ciutadania i començar un projecte comú sense perdre la identitat de cada emissora.

Redacció

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó