Relleu a la comissió de festes del carrer de Valladolid

En un comunicat que hem rebut aquest matí, les responsables i herederes de la junta històrica de la comissió de festes del carrer de Valladolid s’acomiaden valorant positivament la tasca realitzada.

Com la vida és un cicle, ara ha arribat l’hora de deixar pas a una nova Junta

Part del comunicat de l’antiga comissió de festes

La Roser García qui era fins ara la vicepresidenta de la comissió, ha confirmat a Ona de Sants-Montjuïc que l’entitat ha constituït una nova junta i que es tracta d’un relleu generacional. Per aquest motiu sembla que podem assegurar que podrà haver continuïtat en les festes majors en aquest carrer. Sandra Olvera assumeix el càrrec de Presidenta a partir d’ara.


 
 
Quan fa sis anys i mig ens van proposar agafar el relleu de la comissió de festes, ho vam fer amb tota la il·lusió del mon i amb moltes ganes de treballar-hi.

Érem molt poquetes les persones que integràvem  la nova comissió i era també tot un repte però vàrem tenir tot l’ajut i assessorament possible  per part de  persones de juntes anteriors , de les quals vam aprendre moltíssim. No haguéssim estat capaces de tirar-ho endavant o, si més no, ens hagués costat un món, aconseguir-ho sense elles.

I, com la vida és un cicle, ara ha arribat l’hora de deixar pas a una nova Junta. Més jove,  amb ganes de fer coses noves i que, al igual que vam comptar amb l’ajut de juntes anteriors, també podran comptar amb nosaltres en el cas de què ho considerin necessari.
 Han estat sis anys que hem pogut fer Festa Major al carrer gràcies a unes protagonistes d’excepció: “El Nen i les Nenes grans del carrer Valladolid”. Amb una edat compresa entre els setanta i... i noranta i molts anys, han treballat tot per poder confeccionar el guarnit any darrera any. Sense elles, sense aquestes persones meravelloses, res hagués estat possible.

Mil gràcies Conxita, Pilars, Francisco, Maria, Pepita... Sou molt cracks! Unes persones increïbles! Gràcies a totes les veïnes i veïns que sempre han col·laborat en el muntatge i desmuntatge del guarnit!

I... cóm no! Fer menció especial a  l’Amadeu Soler. Mestre, amic i veí excepcional! Malauradament ja no està entre nosaltres però el seu record perdurarà per sempre als nostres cors i en aquest, el seu estimat carrer Valladolid.
Ha estat un veritable plaer formar part d’aquesta Comissió de festes. Haver format part de la  Federació de carrers de la Festa Major. Haver conegut a tantes i tantes persones i haver aconseguit  un bon grapat d’amigues i amics.

Volem agrair al Districte de Sants-Montjuïc, al Secretariat, a  les entitats col·laboradores,  tot el suport rebut. A Sants 3 ràdio, a Ràdio Ona Sants-Montjuïc, a tots els mitjans de comunicació que sempre ens heu tractat amb tant d’afecta i respecte: MILERS DE GRÀCIES!

I ara sí, us diem adéu, no sense un nus a la gola i alguna que altra llàgrima  que  vol escapar-se cara avall. Amb l’orgull de la feina ben feta  i contentes de saber que la festa al Carrer Valladolid seguirà estan viva.

Visca Barcelona, Visca Sants i Visca La Festa Major!

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó