Poble-Sec recupera receptes històriques

Del 28 de març al 28 d’abril, una desena de restaurants del Poble-Sec ofereixen tapes amb l’assessorament del Museu d’Arqueologia de Catalunya, per recuperar elaboracions i mètodes de cocció d’altres moments històrics i connectar el barri amb el passat, per tal d’emprendre un viatge en el temps a través de la gastronomia.

L’Arqueotapa convoca un concurs a Instagram, auspiciat per Gato News, l’agenda cultural en format estovalles. El premi és un exclusiu tast de vins per a dues persones a la Sala Roma del MAC, ofert per la distribuïdora de vins Entrevins. Per participar-hi, has de compartir una imatge de la tapa que hagis tastat amb l’etiqueta #arqueotapa2021. Hi pots penjar tantes fotografies com tapes tastis. El sorteig per triar la persona guanyadora es farà el 29 d’abril i el resultat es comunicarà en forma de story a @Menjat.cat.

Aquesta primera edició de L’Arqueotapa neix de la col·laboració entre el MAC i el projecte cultural Menja’t Montjuïc, creat l’any passat per vincular l’oferta cultural de Montjuïc amb l’activitat gastronòmica del Poble-sec. La iniciativa, liderada des del restaurant Petit Montjuïc, compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona a través del programa “Impulsem el que fas” de Barcelona Activa.

Redacció

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó