“Estació Musical”,”Estem Dins” i “Tercer Districte” seleccionats als Premis RAC 2021

Aquesta setmana s’ha tancat el plaç de presentació als XXIè Premis Radio Associació de Catalunya, hem sabut que tres dels espais de l’Ona de Sants-Montjuïc han entrat finalment a la categoria B de Millor programa de Ràdio Local. Es tracta, per una banda, de l’especial Covid del Tercer Districte conduït i dirigit pel politòleg Man Hoh Tang. A través d’una sèrie d’entrevistes especialistes de la salut mental i veïnes, s’impulsaven recomanacions per lluitar contra la soledat i promocionar la xarxa de suport mutu del districte.

L’espai musical de Vanesa Villagrasa, Estació Musical, que arran de la pandèmia s’ha adaptat a les xarxes, també opta en aquest guardó. En aquest programa han passat cares molt importants del panorama musical com Alba Reche, Adexe y Nau, Antonio José, o Dvicio.

En Dumbledore, en Fèlix, l’Elena, el Xavi, l’Alba, l’Estèfan van ser alguns dels convidats més memorables d’aquest espai anomenat Estem Dins. Programa conduït per Cristina Costa i Man Hoh Tang va ser un dels èxits d’aquesta casa perquè es va emetre simultàniament el programa final a 4 emissores d’arreu del país com Gum FM, Ona Digital, Ràdio Joventut i Ràdio Cunit. El programa consultori sexeafectiu jove i adolescent en català va tenir una audiència mitjana de 14.000 oients a Spotify i segueix creixent. L’espai es va acomiadar un cop superada la segona onada, el passat mes de juny de 2020.

Un total de 117 candidatures s’han presentat als 21ns Premis Ràdio Associació marcant un nou rècord de participació que estava situat l’any 2019 amb 111 propostes. El període de la convocatòria és especialment interessant perquè recull l’any de confinament de la pandèmia en què les emissores han fet un sobreesforç per estar al costat de l’oient, tant des del punt de vista tècnic com humà. 54 propostes presentades a la categoria B de Millor Programa de Ràdio Local, fet que indica la importància que també ha tingut la ràdio de proximitat durant la pandèmia.

L’11 de maig a través d’una cerimònia semivirtual es donaran a conèixer els guanyadors d’aquesta edició en el qual la pandèmia tindrà molta presència. Per la nostra part és la primera vegada que Ona de Sants-Montjuïc participa amb una triple candidatura i per a nosaltres és un triomf poder-ho fer amb la delicada situació de crisi sanitària i la de l’entitat.

Redacció

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó