Roger Argemí i Uri Plana componen la sintonia dels informatius del Tercer Districte

El compositor i cantant igualadí, Roger Argemí, autor de la nova reformulació identitària de la Ona de Sants-Montjuïc el 2020 torna a compondre ara les sintonies dels serveis informatius del Tercer Districte. Per aquesta ocasió s’hi ha sumat l’enginyeria sonora d’Uri Plana del grup Siderland.

En declaracions a Ona de Sants-Montjuïc, Roger Argemí ha dit que “vaig estar component la sintonia dels informatius de l’Ona de Sants-Montjuïc intentant que no trenques amb la rigorositat i els valors que es deprenen d’un espai d’informatius, però alhora he volgut que tingui aquest punt de modernitat i de trencar, una mica, amb els elements més tradicionals per captar l’atenció de la gent“.

Per la seva banda Uri Plana ha dit “Com a compositor i productor sempre m’agrada transmetre molta energia i molta força i crec que amb el Roger hem intentat fer això mateix també“.

Aquest projecte ha estat impulsat per la mateixa entitat que en paraules del seu director, Man Hoh Tang, “volem projectar el talent de la nova generació musical del nostre país que és capaç de presentar una sintonia original, versàtil, atractiva i propera per a tota la ciutadania” i afegeix “em fa molta il·lusió, especialment, que hagi estat en Roger Argemí l’encarregat de continuar la seva espectacular feina en aquesta casa ara amb un projecte que és igual de rellevant com són els informatius“.

Tercer Districte és l’espai dedicat a escoltar a la política local, entitats i personatges rellevants de l’actualitat del districte. Impulsat i desenvolupat a Ona de Sants-Montjuïc, l’espai es reemet a Ràdio Hostafrancs i ara arribarà a Radioactius i 7deRàdio al Poble Sec.

Aquest dissabte i enmig del programa, els dos autors de les sintonies explicaran com s’ha produït aquesta sintonia que formarà part de la història de la primera emissora de ràdio de Barcelona.

Redacció

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó