Afectacions de trànsit al túnel de Badal de la ronda del Mig

Entre el 24 d’abril i el 28 de maig, la instal·lació del nou radar de tram per controlar-hi la velocitat provocarà diverses afectacions al trànsit. Algunes nits els túnels estaran tancats, també per operacions de manteniment.

En funció de com avancin els treballs, cada jornada comportarà una afectació diferent al trànsit: tall total del túnel (sentit mar o muntanya) o bé talls parcials amb ocupacions de carril. A les nits, els talls dels túnels s’allargaran des de les 23 fins a les 5.30 h.

D’altra banda, com a manteniment programat dels túnels de la ciutat, la nit del 8 de maig s’hi provaran tots els sistemes de seguretat, tallant totalment el trànsit al túnel de Badal en tots dos sentits. De fet, els plans d’emergència a provar passen per senyalitzar el tancament dels dos túnels fent baixar les barreres de seguretat als accessos. Per tal de no interferir el recorregut de l’autobús urbà V3, que habitualment circula pel túnel, els talls es faran sempre fora de l’horari de servei d’aquesta línia.

Nota de Premsa

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó