Nova temporada de Les Rutes del So

El proper dimecres dia 15 de Setembre arrenca el programa, LES RUTES DEL SO.

 “Les Rutes del So”, és el nom del programa musical de l’Ona Sants-Montjuïc dedicat a les noves i diverses  “Músiques del Món”.

El programa, en aquesta vuitena temporada, continuarà emetent-se en directe cada dimecres de 11h a 12h del mati. 

Dirigit i presentat per ALBERT REGUANT, i com locutora i tècnica de so, ÀNNIA MIR. El programa s’alternarà setmanalment amb la presentació de les novetats discogràfiques que van sortint al mercat, i amb les llistes dels discos més escoltats que elaboren les ràdios públiques i independents europees a través de l’organització World Music Charts Europa, la llista de Músiques del Món més prestigiosa del continent i que elaboren regularment, 50 periodistes de 24 ràdios públiques i independents  europees, de les quals nosaltres en formem part. (www.wmce.de).

També es faran reportatges dels congressos de “world music” que es fan arreu del planeta, i  difondrem diferents estils musicals com: el neo-folk , les noves músiques, el pop-rock d’autor o el “bluegrass” nord-americà,  i realitzarem monogràfics que giraran normalment entorn d’un eix temàtic, geogràfic, polític o social.

Trobareu amplia informació dels programes que s’emeten a través del bloc del RUTES: http://lesrutesdelso.blogspot.com. Tanmateix, també  podeu escoltar-lo a través d’internet pel Podcast adherit al bloc del programa, i tots els altres programes precedents.

Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó