Les rutes emet un especial conjunt per a celebrar el Dia de la Música censurada i el Dia de la Dona

Aquesta setmana, Les rutes del so d’Ona de Sants-Montjuïc constarà de dues parts: a la primera, dedicarem el programa al Dia internacional de la Música censurada, que se celebra aquest dijous dia 3 de març; la segona, la dedicarem al Dia de la dona, que celebrarem el proper dimarts 8 de març.

El Dia internacional de la Música censuradava ser impulsat l’any 2006 per l’organització internacional FREEMUSE, l’ONG que vetlla pel dret de tots els professionals de la música a expressar-se lliurament.

El Dia de la dona és una diada que va néixer l’any 1911, i que des del 1977 està reconeguda per l’Organització de les Nacions Unides. Una celebració destinada a reivindicar la lluita de la dona per millorar les seves condicions laborals, socials i polítiques.

Des de Les rutes del so també volem posar el nostre gra de sorra per aquestes dues causes, i ho farem oferint-vos una selecció de cançons i cantants censurats o empresonats, i de veus reivindicatives femenines d’arreu del planeta.

Els dos programes estaran presentats per l’Albert Reguant i l’Ànnia Mir. Trobareu tota la informació d’aquest programa, i els podcasts per poder-lo escoltar, al seu propi blog: http://lesrutesdelso.blogspot.com.

Emissió: Dimecres 2 de març d’11 a 12 h

Text d’Albert Reguant

Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó