Aprovat per unanimitat el decret per protegir els mitjans de comunicació local a Sants-Montjuïc

Una proposta impulsada per Ciutadans sobre incloure entre les prioritats del govern municipal protegir els mitjans de comunicació local i dotar-los de les necessitats que manquin, ja sigui un espai, més inversió econòmica i protegir-los. La proposta ha estat presentada al ple del districte que ha tingut aquesta tarda i que ha rebut el suport de tots els grups municipals.

La mesura és una resposta davant d’un any que aquesta casa ha alertat que no pot fer front a la viabilitat del projecte radiofònic el 2022 amb un calendari datat per la Cooperativa de consumidors de Catalunya que va demanar la rescissió de contracte en un primer intent aquest setembre. L’entitat i els seus voluntaris han fet 78 visites sense èxit, sigui per l’antena o el cost econòmic que suposa agafar un lloguer més car.

A tres mesos d’acomiadar-se

La proposta plantejada pel grup municipal no determina cap acció determinada, es tracta d’una declaració d’intencions amb la finalitat d’evitar que els mitjans de comunicació deixem d’existir. No només per la tasca d’oferir-vos l’actualitat, ser un motor d’acció social, visibilitzar el comerç de proximitat, les activitats i festes i finalment, ser el laboratori per a futurs professionals que de cap altra manera podrien aprendre.

ERC ja apuntava que sobre locals físics districte té una greu problemàtica per abastir a les més de cinquanta entitats demandants, inclosa l’Ona de Sants-Montjuïc.

Aquest gener de 2022 hem de fer les maletes i encara ara, a octubre, tenim un futur incert, malgrat les reunions amb districte, hem tingut entesa i hem treballat per poder evitar esborrar-nos del mapa, però serà complicat” ha declarat Man Hoh Tang, director de l’entitat.

Redacció

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó