Convocada nova edició de La Pedrera 3.8 per a grups musicals emergents

L’Espai Jove La Bàscula i el Centre Cultural Albareda obren per quarta vegada la convocatòria per participar en un programa d’acompanyament a grups musicals emergents vinculats al districte de Sants-Montjuïc, format per joves de fins a  29 anys (inclosos),  que vulguin millorar i consolidar el seu projecte musical. 

El programa inclou tutoria i assessorament musical per part del productor Miguel Zamarripa, residència als bucs d’assaig, pràctica de gravació de maqueta en estudi, preparació del directe, formació en comunicació, management i gestió legal i econòmica dins del sector, actuacions als equipaments i possibilitat de ser programats en diversos esdeveniments culturals. El procés d’acompanyament tindrà lloc de desembre de 2021 a maig de 2022.

Els requisits per participar-hi són tenir entre 16 i 29 anys (més de la meitat dels components del grup hauran de tenir edats compreses en aquesta franja d’edat, cap dels components hauran de tenir més de 35 anys), residència a algun dels barris de Sants Montjuïc o vinculació amb alguns dels barris del Districte. Es prioritzarà aquelles formacions que tinguin un vincle amb qualsevol dels dos equipaments i es valorarà tenir un grup cohesionat amb ganes de consolidar-se en l’àmbit musical.

La recepció de propostes és oberta fins al 31 d’octubre
Per participar en la convocatòria, cal omplir el formulari d’inscripció en línia 

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc