El Club de Beisbol i Softbol Barcino es proclama Campió de la Lliga

L’equip sènior del C.B.S. Barcino es va proclamar, el passat 3 d’octubre, Campió de la Lliga Nacional de Beisbol de Primera Divisió, celebrada a Valencià i Gandia del 30 de setembre al 3 d’octubre, en vèncer en la semifinal al C.B.S. Barcelona per 2 a 0 i a la final al Tiburones de Màlaga C.B. per 8 a 3.

Els jugadors Daniel Fernández va rebre el reconeixement com a millor llançador i Jonathan Villegas com a millor jugador MVP de la final.

Amb aquest gran triomf, el C.B.S. Barcino opta a l’ascens a Divisió Honor en la temporada 2022. Aquest novembre, el Club celebrarà el seu 8è aniversari gaudint d’aquest títol que s’ha obtingut gràcies a l’esforç, el bon treball i a la companyonia de tècnics, jugadors i directius. A tots ells els animem a seguir endavant per poder assolir més campionats com aquest i continuar amb la promoció dels esports del beisbol i softbol al més alt nivell.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc