Agressió homòfoba en grup a dos nois aquest cap de setmana

Segons un denunciant a Twitter, un grup de cinc encaputxats han apallissat dos joves quan sortien de la discoteca Safari

Doble agressió homòfoba a la sortida d’una discoteca al carrer de Tarragona. Els fets s’han produït a aquest dissabte de matinada a l’exterior de la Sala Safari, del grup Arena, empresa especialitzada en l’oci nocturn del col·lectiu LGTBI. A través de la xarxa social Twitter, Marc Florensa Martí ha denunciat els fets. “Un grup de cinc encaputxats ha tirat a terra i apallissat a dos nois”, ha assegurat. “Un està estable, de l’altre no en sabem res”, ha afegit.

Mossos d’Esquadra ha confirmat que s’ha rebut una denúncia per aquests fets i investiguen el que ha passat. De moment, la Sala Safari no s’ha pronunciat de forma pública. Tampoc se sap si ja s’ha pogut identificar als presumptes agressors ni si se’ls ha detingut.

L’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH) ha condemnat els fets, a través de les xarxes socials. “Activem protocols i ens posem a disposició de les persones afectades per assessorament jurídic i acompanyament psicosocial”, han explicat.

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó