Creu Coberta preveu un Nadal de recuperació després de la pandèmia

Aquest dissabte 27 de novembre, nova edició de l’Òpera al Comerç amb una ruta per 10 ubicacions de botigues a Hostafrancs i al Poble Espanyol

Els nous llums de Nadal que llueixen des d’aquesta setmana als carrers de l’eix comercial Creu Coberta-Gran Via i una nova edició de l‘Òpera al Comerç, aquest dissabte 27 de novembre, marquen l’inici d’una campanya de Nadal que el sector espera que sigui “de la recuperació”. L’any passat el comerç de proximitat i la restauració es van veure limitats per les restriccions d’horaris i aforaments causades per la pandèmia. Aquest any, amb més del 80 de la població vacunada i amb l’extensió del passaport Covid com a prevenció per contenir la tendència expansiva del virus, el sector comercial confia en recuperar els volums de facturació propis d’aquesta època de l’any.

L’Associació de Comerciants Creu Coberta ha volgut reforçar l’inici de la campanya de Nadal i Reis renovant la il·luminació nadalenca amb un nou disseny dels llums i incorporant nous elements lluminosos ubicats just al costat dels establiments associats que col·laboren amb l’eix comercial.

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó