Torna el certamen literari Francesc Candel

Convocada la 28a edició del Certamen Literari Francesc Candel, que organitza anualment amb la col·laboració de les tres Biblioteques del Districte: Francesc Candel, la Francesc Boix i la Vapor Vell.

El certamen, que va néixer amb el propòsit d’homenatjar la figura de Francesc Candel a través d’incentivar la participació en activitats culturals, consta de tres modalitats: relat curt (juvenil i adult), poesia i reportatge periodístic.

Cal presentar els treballs únicament per correu electrònic a l’adreça certamencandel@gmail.com indicant a l’assumpte: Certamen Literari Francesc Candel 2022 + nom de la modalitat en què es presenta; al cos del missatge electrònic: el pseudònim de l’autor/a i el títol del treball, i caldrà adjuntar-hi també un arxiu en format .doc o .pdf amb el nom i cognoms, data de naixement, telèfon, adreça i DNI de l’autor del treball. Els treballs s’han de fer arribar del 8 de març al 8 d’abril.

El Jurat estarà integrat per representants culturals del Districte de Sants-Montjuïc i personalitats especialistes en les diferents modalitats del certamen.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó