©Còsmica

Estrena mundial de ‘Next to normal’, al juliol del 2022 dins del marc del festival Grec de Barcelona a l’Ideal

Text: Redacció, Còsmica. Imatge: Còsmica.

El musical que va revolucionar el teatre musical fa una dècada, estrenarà una nova versió a Barcelona. Del Campo Global, Layers of Reality i Grec Festival de Barcelona coprodueixen aquesta nova versió del musical que combinarà actuacions en directe i projeccions immersives en anglès amb subtítols en castellà i català. L’espectacle s’estrenarà el dia 6 de juliol, amb prèvies l’1, 2 i 3. Es podrà veure de dimecres a diumenge fins al 31 de juliol.

Els seus autors, Brian Yorkey i Tom Kitt han adaptat el llibre a 60 minuts per a un espai immersiu de 2000 metres quadrats amb audiència i actors compartint el mateix espai.

Sense escenografia ni atrezzo amb disseny de so surround i amb projeccions 360 graus a les parets i el terra, el públic viurà aquesta història amb l’elenc.

Novament, Alice Ripley, qui va estrenar aquesta obra a Broadway, serà Diana Goodman. Amb ella, Andy Senyor Jr, Jade Laurel, Eloi Gómez i Lewis Edgar completaran l’elenc en viu, i el rol del psiquiatre serà virtual, amb el reconegut Adam Pascal encarnant aquest personatge.

Col·laborant amb Kitt i Yorkey, el director anglès Simon Pittman presenta un nou guió per a aquest llibre contemporani guanyador del premi Pulitzer. “Espero que la història immersiva intensifiqui encara més la brillantor de l’original Next to Normal”

Sota la supervisió de Tom Kitt, el director musical Tomas Mayer Wolf presenta noves textures a aquesta partitura que recorre la música clàssica fins al rock and roll passant pel jazz.

L’estrena mundial de l’Immersive Next to Normal serà el juliol del 2022 dins del marc del Grec Festival de Barcelona a l’IDEAL, Centre d’Arts Digitals. Jordi Sellas, director executiu d’IDEAL, diu “Aquesta experiència ens submergirà en la història com mai, donant una nova capa de profunditat als sentits i emocions del públic”.

Les entrades ja estan a la venda a nexttonormalimmersive.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó