LGBTI+ ©Guitar Xperience

Guitar Xperience present en les celebracions de l’Orgull LGBTIQ+

Text i imatge: Albert Sanz

Guitar Xperience, el programa especialitzat en guitarristes i baixistes de l’Ona de Sants, s’afegeix a les celebracions de l’Orgull LGBTIQ+ amb la compilació més exhaustiva feta sobre guitarristes i baixistes pertanyents al col·lectiu: més de 30 artistes i quasi 6 hores conformen un programa farcit d’amor, integració, bon rotllo i molt de virtuosisme.

LGBTI+ ©Guitar Xperience
LGBTI+ ©Guitar Xperience

Donada la situació que en aquesta ocasió s’excedeix el temps habitual del programa setmanal, aquest especial s’emetrà avui dilluns 27, dimarts 28 (dia internacional de l’Orgull) i dimecres 29 de juny. Els 3 dies l’emissió començarà a les 11 de la nit (23:00h).

Amb aquest especial, l’Ona de Sants-Montjuïc i Guitar Experience se sumen a la multitud de propostes que durant aquests dies s’estan portant a terme a la ciutat de Barcelona amb motiu de la celebració de l’Orgull LGBTIQ+.

Per a més informació es pot entrar aquí: Guitar Experience, on a més trobareu tots els detalls del xou radiofònic de guitarres i baixos de la casa.

CAST:

Guitar Xperience, el programa especializado en guitarristas y bajistas de la Ona de Sants, se suma a las celebraciones del Orgullo LGBTIQ+, con la recopilación más exhaustiva hecha sobre guitarristas y bajistas perteneciente al colectivo: más de 30 artistas y cerca de 6 horas en un programa que rebosa amor, integración, buen rollo y mucho virtuosismo.

Dado que en esta ocasión se excede el tiempo habitual del programa semanal, este especial se emitirá los próximos lunes 27, martes 28 (Día Internacional del Orgullo) y el miércoles 29 de junio a partir de las 23:00 horas.

Con este especial, la Ona de Sants-Montjuïc y Guitar Xperience se suman a la multitud de propuestas que estos días tienen lugar en Barcelona con motivo de la celebración del orgullo LGBTIQ+.

Para más información se puede entrar aquí: Guitar Experience, donde también encontraréis todos los detalles del show radiofónico sobre guitarras y bajos de la casa.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó