Aquest és el cartell de la Festa Major de Sants 2022

Ahir al vespre al Saló de Plens de la seu del Districte es va conèixer el cartell de la Festa Major de Sants 2022, així com el seu pregoner, Elies Campos. L’autor del cartell és el Jaume Gubianas, dissenyador gràfic i illustrador. És col·laborador de revistes com ‘Cuadernos de pedagogía‘, ‘El pou de la gallina’ o ‘Cavall Fort’. I no és la primera vegada que guanya concursos de cartells a Espanya, una d’elles a un barri també del Districte de Sants-Montjuïc: al Poble Sec, on va guanyar el concurs de cartell de Festa Major l’any passat.

Cartell de la Festa Major de Sants 2022. Autor: Jaume Gubianas

El cartell és amb fons groc i podria ser un carrer del barri de Sants a prop del Parc de l’Espanya Industrial, -es veu una torre-far- el qual estan guarnint els veins, i on estan actuant els diables, els bastoners, els Borinots fan un castell, asseguts a una taula hi ha gent de moltes races, -inclosa una persona en cadira de rodes- compartint un dinar o sopar de germanor. Tot això succeeix mentre el Xava i la Xinxa -els Gegants Nous de Sants, ballen al mig i al costat de més gent.

Aquest any es van presentar 30 cartells al concurs en la seva 26a edició. Tots ells es podran veure a la Lleialtat Santsenca, però hem d’esperar una miqueta, ja que les dates seran del 22 d’agost al 10 de setembre.

De moment podem iniciar el compte enrere per a la Festa Major de Sants 2022: del 20 al 28 d’agost!

Més detalls de la Festa Major de Sants 2022.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó