cursa-de-la-dona-corredores ©Ajuntament de Barcelona

Cursa solidària per a la lluita contra el càncer de mama i les seves afectacions al tràfic

Text: Redacció, Ajuntament de Barcelona. Imatge: Ajuntament de Barcelona.

Aquest 6 de novembre Barcelona presentarà la tradicional Cursa de la Dona . La sortida tindrà lloc a l’avinguda de la Reina Maria Cristina a les nou del matí i l’arribada serà a l’avinguda de Rius i Taulet.

Més enllà de l’accés a la participació, (ja tancada), podreu comprar accessoris com mocadors, polseres o nines amb fins solidaris, entre d’altres.

La recollida del dorsal i de la samarreta oficial tindrà lloc avui divendres 4 i demà dissabte 5, de 10.00 a 20.00 hores, al pavelló esportiu La Mar Bella.

Aquests són els tall de tràfic previstos al llarg de tot aquest recorregut de 8,2 km:

Av. Reina Maria Cristina – pl. Espanya (calçada mar-Besòs) – av. Paral·lel (calçada descendent) – Floridablanca – Calàbria – Gran Via (calçada central, des de Calàbria a rbla. Catalunya) – Gran Via (calçada mar, des de rbla. Catalunya a pg. Gràcia) – Gran Via (calçada central, de pg. Gràcia a pl. Tetuan) – pl. Tetuan (calçada mar–Besòs) – pg. Sant Joan (calçada descendent) – ronda Sant Pere – pl. Urquinaona (calçada central) – ronda Sant Pere – pl. Catalunya (calçada muntanya) – rda. Universitat – pl. Universitat (calçada mar, costat muntanya) – ronda Sant Antoni (calçada muntanya) – Sepúlveda – Viladomat – av. Paral·lel (calçada ascendent) – Tamarit (sentit contrari a la circulació) – Lleida – av. Rius i Taulet (arribada entre Guàrdia Urbana i Maria Cristina).

Muntatge i desmuntatge d’instal·lacions

Av. Reina Maria Cristina
El muntatge de les instal·lacions de sortida a av. Reina Maria Cristina comença a les 10 h del divendres 4 de novembre. A partir de les 14 h de dissabte, s’ocupa la calçada deixant un carril de marxa per cada sentit de la circulació obert al trànsit. A les 18 h del dissabte 5 de novembre es talla la circulació d’av. Reina Maria Cristina en ambdós sentits. El desmuntatge s’inicia a les 12 hores i la previsió és finalitzar-lo aproximadament a les 15 h de diumenge.

Av Francesc Ferrer i Guàrdia
El muntatge de les instal·lacions d’arribada d’av. Rius i Taulet, entre Guàrdia Urbana i Maria Cristina, comença a les 15 h del dissabte 5 de novembre. A aquella hora es talla la circulació d’av. Rius i Taulet, des de Guàrdia Urbana fins a av. Reina Maria Cristina. El desmuntatge s’inicia a les 13 h i la previsió és finalitzar-lo aproximadament a les 15 h de diumenge.

Estacionaments
Es prohibeix l’estacionament de vehicles, inclòs motos en vorera, des de les 20 h del divendres 4 fins a les 15 hores del diumenge 6 de novembre, a ambdós costats de l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

Es prohibeix l’estacionament de vehicles, inclòs motos en vorera, des de les 07 h del dissabte 5 fins a les 15 h de diumenge 6 de novembre, a ambdós costats de l’avinguda de Rius i Taulet, des de Maria Cristina fins a Guàrdia Urbana.

Principals desviaments

Av. Paral·lel
La circulació ascendent es desvia a la pl. Drassanes, i la residual en Portal de Santa Madrona i Nou de la Rambla. La circulació descendent de l’av. Paral·lel es desvia a la pl. Espanya. A més, s’efectuen els desviaments adients impedint els girs dels carrers transversals en sentit cap a pl. Espanya.

Pl. Espanya (calçada mar)
Se subdivideix el costat mar de la plaça, d’av. Paral·lel a av. Reina Maria Cristina de la següent manera:

Els dos carrils més propers a la vorera, per a corredors/es.
A continuació, un doble tancament (amb tanques) per tal de permetre-hi el pas de vianants.
Els carrils més propers a la font central queden per a la circulació dels vehicles.
Av. Paral·lel
Se subdivideix l’av. Paral·lel, entre pl. Espanya i Vilamarí, per tal d’evitar que les persones corredores envaeixin la calçada muntanya. A més, es donarà un carril de la calçada muntanya per a la cursa.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó